Kveld blir dag på Tele2

Surfeabonnementene blir stadig mer kompliserte. Men heldigvis har vi Surfekalkulatoren, hvor nå også Tele2s nye tilbud om kveldstakst hele dagen er tatt inn.

Publisert

Tele2s ordinære kveldstakst er på 13,5 øre minuttet. Den gjelder fra klokken 15 om ettermiddagen til klokken åtte om morgenen og alle lørdager, søndager og helligdager.

Når telefonkunder i Tele2 nå får tilbud om kveldstakst også i arbeidstiden, uten at denne rabatten koster noe, skulle man tro det bare var å løpe og kjøpe. Men noen haker kan det være også ved dette tilbudet:Tele2s rabattprogram "Supersurfer", med priser ned til 9,45 øre pr. minutt kan ikke brukes. Du får ikke lov til å ha både døgntakst og Supersurfer.

Det er stadig bruksmønstere, spesielt om du bruker internett mest i helgene og etter klokken 15 på hverdager, hvor et ordinært abonnement i Tele2 samt rabattprogrammet Supersurfer blir billigere enn et gratisabonnement med døgntakst.

Tele2s døgntakst er gratis, men du blir belastet for minst ti kroner måneden. Dette tilsvarer tre sesjoner mot internet á 21 minutter (tre startavgifter á 45 øre pluss 63 minutter á 13,5 øre) i måneden. De aller, aller fleste vil ha så høy internettbruk at dette lønner seg.

Også for de andre

Den store nyheten med Tele2s døgntakst, bortsett fra at den markerer et kvantesprang nedover i prisen, er at dette programmet også kan benyttes av andre enn Tele2s egne abonnenter. Tele2 sine rabattprogrammer har hittil bare kunnet benyttes av selskapets egne kunder på internettaksess. Men nå kan de som surfer via Dagbladet, Telia, Sense eller Domino/X-Stream også benytte forvalg 1502 og få døgntakst - etter at de har registrert seg hos Tele2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer