Kvinnene faller som fluer for...

Du trenger ikke hete Pitt eller Clooney for å vinne damenes hjerte.

Han forfører og sjarmerer, men vil nødvendigvis ikke ha de kvinnene som faller for han. Han vil bare vite at han kan få dem hvis han vil. Høres det kjent ut? Foto: Colourbox
Han forfører og sjarmerer, men vil nødvendigvis ikke ha de kvinnene som faller for han. Han vil bare vite at han kan få dem hvis han vil. Høres det kjent ut? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske nettavisen ekstrabladet.dk har kommet fram til seks ulike kategorier som beskriver menn med god dametekke. Uavhengig av utseende og alder. Kjenner du seg igjen?

Den selvsikre:
Menn med selvtillit oser av sex og kjærestepotensiale. Med den riktig mengden selvtillit mener faktisk ekstrabladet.dk at man kan erobre hvilken som helst kvinne.

Den suksessrike: Kvinner elsker menn som dedikerer 100 prosent av seg selv til et prosjekt eller en idé. Det er ingen hemmelighet at kvinner tiltrekkes menn med makt. Er du sukssesrik er du garantert en ettertraktet type, uavhengig av hvilket utseende du har og hvor gammel du er. Bare se på Donald Trump og Hugh Hefner.

Redningsmannen: Og da tenker vi ikke på David Hasselhoff i røde badebukser, men derimot en mann som kan beskytte sin kvinne og passe på henne. Det er både maskulint og sexy.

Les også: Macho eller myk mann

Kvinner, hvem faller dere for?

(Avsluttet)
Den humoristiske (25%)
Den selvsikre(20%)
Den romantiske (15%)
Den suksessrike(14%)
Redningsmannen(13%)
Den flørtende(12%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Den romantiske: Det er ikke til å komme utenom; de fleste kvinner kan ikke stå imot romantiske menn. Kvinner like å føle seg spesielle og de fleste elsker omtanke og kjærlighetserklæringer. Kodeordene er derfor: blomster, sterinlys, sjokolade, diamantringer, søte smser og små lyserøde gaver.

Den morsomme: Kvinner tenner på menn som blir festens midpunkt på grunn av sin fantastiske humor. Menn, som er rask i replikken og kommer først med de kule bemerkningene, signaliserer intelligens og selvtillit. Dessuten er et forhold til en mann med utsøkt humor sjeldent kjedelig.

Den flørtende: Mannen, som alle kvinner hater, men som ingen klarer å si nei til. Denne typen kan nemlig kapre en jente bare ved et enkelt blikk eller en liten kommentar. Han kan alt om timing og vet hvilke strenger han skal spille på. Han forfører og sjarmerer, men vil nødvendigvis ikke ha de kvinnene som faller for han. Han vil bare vite at han kan få dem hvis han vil.

Les også: Få suksess på daten

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer