Kvinnene faller som fluer for...

Du trenger ikke hete Pitt eller Clooney for å vinne damenes hjerte.

Han forfører og sjarmerer, men vil nødvendigvis ikke ha de kvinnene som faller for han. Han vil bare vite at han kan få dem hvis han vil. Høres det kjent ut? Foto: Colourbox
Han forfører og sjarmerer, men vil nødvendigvis ikke ha de kvinnene som faller for han. Han vil bare vite at han kan få dem hvis han vil. Høres det kjent ut? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske nettavisen ekstrabladet.dk har kommet fram til seks ulike kategorier som beskriver menn med god dametekke. Uavhengig av utseende og alder. Kjenner du seg igjen?

Den selvsikre: Menn med selvtillit oser av sex og kjærestepotensiale. Med den riktig mengden selvtillit mener faktisk ekstrabladet.dk at man kan erobre hvilken som helst kvinne.

Den suksessrike: Kvinner elsker menn som dedikerer 100 prosent av seg selv til et prosjekt eller en idé. Det er ingen hemmelighet at kvinner tiltrekkes menn med makt. Er du sukssesrik er du garantert en ettertraktet type, uavhengig av hvilket utseende du har og hvor gammel du er. Bare se på Donald Trump og Hugh Hefner.

Redningsmannen: Og da tenker vi ikke på David Hasselhoff i røde badebukser, men derimot en mann som kan beskytte sin kvinne og passe på henne. Det er både maskulint og sexy.

Les også: Macho eller myk mann

Den romantiske: Det er ikke til å komme utenom; de fleste kvinner kan ikke stå imot romantiske menn. Kvinner like å føle seg spesielle og de fleste elsker omtanke og kjærlighetserklæringer. Kodeordene er derfor: blomster, sterinlys, sjokolade, diamantringer, søte smser og små lyserøde gaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer