Kvinner har ikke skyld i voldtekt

Hei Esben Esther. Jeg leste artikelen din om bare navler, og jeg vil si at jeg er veldig enig. Bra at du tar det opp.

Publisert
Sist oppdatert

Kvinner har ikke skyld i voldtektHei Esben EstherJeg leste artikellen din om bare navler, og jeg vil si at jeg er veldig enig. Bra at du tar det opp.

Det er viktig. Spesielt når vi for en tid siden hadde en lensmann her i Norge som fortalte kvinner at det oftest var deres egen skyld at de ble seksuelt misbrukt og voltatt. Fordi han mente at de kledde seg for utfordrene. Vi har ikke tenkt å pakke oss inn i flere lag med ull, bare fordi vi skal føle at da kan vi hvertfall være trygge. Det er ikke sånn. Eller at det skal være innetider for kvinner, fordi etter en hvis tid er det fare for overfall av unge jenter/kvinner.

Da er det ikke kvinnene som burde sperres inne, men mennene. En hver person skal ha lov til å kle seg i det den vil, og må ikke føle at den må være forsiktige siden han/hun denne dagen viser navle eller annet. Det syns jeg du fikk godt frem i artikkelen din. Det var en ren fryd å lese den. bra! Ville bare gi deg tilbakemelding. Det burde være flere som mente dette. Tusen takk. Hilsen Kikki

Kjære KikkiGode og direkte tilbake meldinger er vel noe av det som gir oss alle en følelse av å være til, være med i sammenhenger med andre. Takk skal du ha!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer