Kvinner velger menn ut fra ansiktet

Mannens ansiktstrekk gir signaler som tolkes av kvinner. Nå kan du se deg selv i speilet og finne ut av om kvinnene velger deg som befrukter eller oppfostrer.

Publisert
Sist oppdatert

Kvinner velger menn ut fra ansiktet! "" />

Mannens ansiktstrekk gir signaler som tolkes av kvinner. Nå kan du se deg selv i speilet og finne ut av om kvinnene velger deg som befrukter eller oppfostrer.

Av Mattis Koppang

Er du en maskulin type har du sjansen for en kort romanse. Har du mykere former kan du se frem mot et lengre forhold. Det skotske universitetet i St Andrews nord for Edinburgh har gjort tre undersøkelser med samme resultat. Kvinner foretrekker menn med maskuline ansiktstrekk når de er fertile, dagene rundt eggløsningen og når de kun er ute etter et kort forhold. Menn med mer feminine trekk foretrekkes i lengre forhold. 350 kvinner i ulike aldre har deltatt i undersøkelsen som ble gjort i Skottland og i Japan. Professor David Perrett som har ansvaret for studiene på St Andrews mener att kvinnene kan velge mellom 2 strategier.

Kvinnen velger en bra pappa

Den ene er å gå inn i et forhold der barna oppfostres sammen. - da behøver du en mann som investerer i forholdet og ser etter barna. Ett mer feminint ansikt taler for at han vil gjøre det, sier David Perrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer