Kvinner vil se nakne damer

Amerikanske dameblader har funnet salgsformelen: Nakne damer på forsiden.

Slik er det nye coveret til magasinet W. Faksimile fra gawker.com
Slik er det nye coveret til magasinet W. Faksimile fra gawker.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er det amerikanske nettstedet gawker.com som setter søkelys på den nye trenden blant amerikanske magasiner.

Scroll nedover for å se forsiden.

På siste utgave av magasinet W er det de tre supermodellene Daria Werbowy, Kate Moss og Lara Stone som pryder coveret. Modellene er fotografert liggende i en seng under samme dyne, med den noe spekulative tittelen "Summer Camp" som hovedoppslag.

Den siste utgaven av W er et godt eksempel på en skruppelløs "girl-on-girl"-forside, i dag er en av de sikreste måtene å få salgstallene i været på, samme hvor dårlig det redaksjonelle innholdet er, melder nettstedet.

Salgsrekord

Det er ikke første gang nakne kjendiskvinner blir brukt som forsidemat. Et cover som fikk mye oppmerksomhet, var speisalutgaven av Vanity Fair fra 2006 med en naken Scarlett Johansson og Keira Knightley på forsiden, hvor de poserte sammen med designeren Tom Ford. Skuespiller Rachel McAdams skulle også være med på bildet, men fikk kalde føtter og forlot fotoopptaket i siste sekund. Den spesielle Vanity Fair-utgaven hadde salgsrekord frem til bladet fikk tak i eksklusive bilder av Tom Cruises og Katie Holmes' datter Suri.

Slik er det nye coveret til magasinet W. Faksimile fra gawker.com
Slik er det nye coveret til magasinet W. Faksimile fra gawker.com Vis mer


Her kan du se flere berømte forsider.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer