Kvinners topp 6 sex-tabber

Uansett hvor mange artikler de leser om hvordan de skal tilfredsstille mannen sin i Det Nye – mange kvinner gjør fremdeles disse seks enkle tabbene.

Publisert
Sist oppdatert

Nettsiden netscape.com har samlet inn opplysninger fra sine lesere, og kommet frem til at dette er de vanligste tabbene kvinner gjør på soverommet:

Jentetabbe 1: For mange reglerDu vil bare ha sex med lysene av - og da kun i tre fastsatte posisjoner. Du protesterer på nye forslag med en rekke unnskyldninger: ”Det høres teit ut”, ”du er pervers” eller bare ”æsj”. Det er ikke særlig sexy å være prippen.

Jentetabbe 2: Du er bare en”snill jente”Du innrømmer bare å ha hatt sex med halvparten av de du egentlig har vært borti, nekter å ha vært fristet til et sidesprang, og sier du kun har opplevd dype, meningsfulle forhold. Han vet at det er like troverdig som når Britney Spears sier det, og er lei av skuespillet.

Jentetabbe 3: Du er selvopptattTror du du trenger en perfekt kropp for å være et sex-symbol? Væ så snill! Det er mye mer sexy - og morsomt - å være sammen med en som ikke bryr seg om at hun ikke er filmstjerneperfekt enn en som er flau for hvordan hun ser ut.

Jentetabbe 4: Du er aldri i ”stemning”Å være sexy er ikke noe du gjør to ganger i uken i 20 minutter - det er en døgnkontinuerlig holdning. Det betyr at du må kutte ut de gamle unnskyldningene. Så snart du begyner å vise litt ”hete” blir det en vane, så sørg for å innføre en rekke sexy tanker i ditt daglige virke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer