Kvitt deg med en gammel uvane

Det er de små tingene som teller. Se også ukens vinner.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens strømsparetips kommer fra Lars Martin:

Ikke skyll ting før du setter dem inn i oppvaskmaskinen i varmt vann!

Jeg har lagt merke til at en del mennesker har denne uvanen, men det er helt unødvendig bruk av varmtvann, og dermed strøm. Det står til og med i bruksanvisningen til en del oppvaskmaskiner at man ikke skal gjøre det.

Det er nok å skrape av matavfall før en setter tingene i oppvaskmaskinen. Eller eventuelt bruke kaldt vann for å få av den verste gørra om man ønsker det.

Oppfordringen er herved sendt videre.

Les også: Så mye koster dusjen

Vinner på timing

Denne ukens vinner er Christina Schöndorf, som foreslår å installere timere på ovner - på denne måten er boligen varm når du er hjemme, men du unngår å fyre for hybelkaninene!

DinSide gratulerer!

Her er ukens vinnertips

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer