Kvitt deg med en gammel uvane

Det er de små tingene som teller. Se også ukens vinner.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens strømsparetips kommer fra Lars Martin:

Ikke skyll ting før du setter dem inn i oppvaskmaskinen i varmt vann!

Jeg har lagt merke til at en del mennesker har denne uvanen, men det er helt unødvendig bruk av varmtvann, og dermed strøm. Det står til og med i bruksanvisningen til en del oppvaskmaskiner at man ikke skal gjøre det.

Det er nok å skrape av matavfall før en setter tingene i oppvaskmaskinen. Eller eventuelt bruke kaldt vann for å få av den verste gørra om man ønsker det.

Oppfordringen er herved sendt videre.

Les også: Så mye koster dusjen

Vinner på timing

Denne ukens vinner er Christina Schöndorf, som foreslår å installere timere på ovner - på denne måten er boligen varm når du er hjemme, men du unngår å fyre for hybelkaninene!

DinSide gratulerer!

Her er ukens vinnertips

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Se hvem som vant første runde av konkurransen

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer