Kvitt deg med fem kilo før sommeren!

Bikinisesongen nærmer seg, og mange vil kvitte seg med de ekstra kiloene vinteren har gitt dem. Her er fem enkle måter å slanke vekk fem kilo på.

Publisert
Sist oppdatert

Det er når vinterklærne legges vekk og de mindre sommerplaggene tas frem at mange merker det. Man er visst litt større enn forrige sommer.

Men frykt ikke! Vinterkilo er helt normalt. Om vinteren rører vi oss mindre, koser oss med bedre middager og har flere kosekvelder foran TVen med potetgull og godteri.

Svenske Aftonbladet gir deg nå noen enkle måter å komme i form på. Alle metodene er beregnet etter at en kilo kroppssvekt tilsvarer 7000 kalorier. De har også funnet ut at du vil gå ned cirka en halv kilo i uken. Velg deg ut en metode du foretrekker eller pusle sammen litt fra hver.

1. VannmetodenMange kutter ut gode middager og godteri når de skal slanke seg og tenker ikke på at også det man drikker også kan inneholde fett. Noen drinker i helgen, et glass vin eller øl nå og da, en kaffe latte eller brus til lunsj... Tilsammen blir dette mange kalorier.

For å gå ned fem kilo før sommeren bør du drikke vann eller svart kaffe istedet for følgende hver dag:- et glass melk- et glass lettøl- en cola- et glass rødvin

Antall kalorier på en uke: cirka 4000

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.