(4 personer)
Dette trenger du:
6 lasagneplater
1 1/2 dl revet hvitost, lett
Kjøttsaus
1 løk
1 ts olje
1 boks hakkede tomater
1 dl vann
1/2 terning hønsebuljong
400 g kyllingkjøttdeig
1 ts oregano
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Ostesaus
6 dl TineMelk Ekstra lett
2 ss hvetemel siktet
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/4 ts muskat
Slik gjør du:
Brun kyllingkjøttdeigen i en panne med olje. Finhakk løken og ha den i. Hell i vann, hermetiske tomater og hønsebuljong. Kok opp, og smak til med krydder.
Lag en jevning av melet og litt av melken. Kok opp resten av melken og rør jevningen i. Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt.
Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en brødform. Dryss over revet ost til slutt.
Stek lasagnen midt i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.
Server kyllinglasagne med salat.