La butikken pakke og sende for deg

Du sparer både tid og porto.

Ferdig innpakket: Flere butikker tilbyr å pakke gavene for deg, som for eksempel Amazon. Da kan du slippe mellomlanding hjemme, og sende pakken direkte til mottaker. Enkelt, og tidsbesparende. Foto: Amazon
Ferdig innpakket: Flere butikker tilbyr å pakke gavene for deg, som for eksempel Amazon. Da kan du slippe mellomlanding hjemme, og sende pakken direkte til mottaker. Enkelt, og tidsbesparende. Foto: Amazon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En stadig økende andel nordmenn gjør julehandelen foran PC-skjermen. I følge fersk undersøkelse gjennomført av Ipsos MMI for DNB sier 22 prosent at de skal kjøpe julegavene på nettet i år, kontra 19 prosent i fjor.

I tillegg er 43 prosent usikre på om de vil julehandle på nett i år, så det er fortsatt åpning for at netthandel tar mer av i årets julehandel.

Men nå haster det: Skal du julehandle på nett må du sørge for at mottaker får forsendelsen i tide til jul, og hvor kjapp du må være avhenger av hvor du bor.

Les også: Vil forby populær julegave

De pakker gaven for deg

Spare noen runder med transport og pakking? Flere nettbutikker tar jobben med å pakke inn for deg, og stort enklere kan det vel ikke gjøres. For eksempel pakker Amazon gavene for rundt 30 kroner ekstra. Da skal gaven pakkes pent inn, og påføres en personlig hilsen fra deg. Da kan du med andre ord trygt legge inn mottagers adresse som leveringsadresse.

Adlibris.no pakker også inn bøker for 25 kroner per stykk med 1-2 dagers ekstra leveringstid.

På Postens tjeneste Norges nettfavoritter kan du filtrere på butikker som tilbyr innpakking for flere aktører som tilbyr lignende tjenester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer