La deg ikke lure av denne e-posten

Det er ikke Finn.no som er avsenderen.

De siste dagene har denne e-posten blitt sendt til norske e-postmottakere. Avsenderen utgir seg for å være Finn.no, noe som ikke stemmer.
De siste dagene har denne e-posten blitt sendt til norske e-postmottakere. Avsenderen utgir seg for å være Finn.no, noe som ikke stemmer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svært mange nordmenn er innom Finn.no, enten for å få seg en gratis sofa, kikke på bruktbiler eller se hvilke boliger som er til salgs.

Som landets største markedplass på nett, er det kanskje ikke så rart at noen prøver å misbruke tjenesten i ny og ne. Vi har tidligere fortalt om telefonselgere som ikke respekterer kundenes ønske om å ikke bli kontaktet.

Langt mer alvorlig er det når noen prøver å lure kundene til å oppgi person- og kontoinformasjon, som kan få alvorlige konsekvenser i lang tid fremover.

Falsk e-post

For tiden sendes det ut e-poster til nordmenn, der avsenderen utgir seg for å være Finn.nos kundesenter. I e-posten blir mottakeren bedt om å følge en lenke for å bekrefte kundeopplysninger.

"Av sikkerhetsmessige årsaker (...) forbeholder FINN.no seg retten til å periodisk sjekke gyldigheten på informasjonen som brukes av brukerne. I henhold til våre brukervilkår kreves det at du bekrefter gyldigheten på informasjonen som brukes i dine aktiviteter på FINN.no. Klikk på koblingen nedenfor for å bekrefte informasjonen din i vårt system."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.