La Fuma Presto

Hurtigsnøringen viste seg ikke å være så hurtig. Det trekker ned totalinntrykket av ellers kurante sko.

Publisert
Sist oppdatert

Materiale/konstruksjon: Disse skoene gir et seriøst inntrykk. De har kunststoff og rikelig med lær i overdelen, men ingen Gore-Tex-membran.

Passform/stabilitet: En middels stiv såle gjør at eieren av skoene får en normalt myk tur. Det gjør dem kurante både langs asfaltkanter og fjellbekker.

De gir god støtte til hælen, men ikke like god som de beste skoene i kategorien. Sidestabiliteten er middels. Det samme er bredden foran og bak.

Det største ankepunktet mot skoene er snøresystemet. Skoene har nemlig såkalt hurtigsnøring. Lissene går gjennom en plastanordning øverst. Poenget er du skal kunne stramme dem med én bevegelse.

Det fungerer ikke så godt. For mye motstand i plastdingsen gjør at det blir kinkig å få strammet lissene ordentlig. Resultatet? Skoene sitter ikke så godt på som vi skulle ønske. De blir litt løse rundt foten. Heller ikke er det enkelt å fjerne snøreanordningen.

Støtdemping: Dette er skoenes beste egenskap. Støtdempingen er nemlig mer enn god. Særlig under forfoten demper skoene habilt mot underlaget.

Dempingen er heller ikke myk og svampete, noe som kan være tilfelle med godt dempede sko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer