Lag en ladestasjon

Spar strøm, og slipp tomt batteri.

Publisert
Sist oppdatert

Vår leser Tines familie balanserer ønsket om å spare strøm - og skrekken for å gå tom for batteri på mobiltelefonen. Hun skriver:

Vi har en "ladestasjon" på kjøkkenet. Den kan like gjerne plasseres på gangen eller i stua eller et annet praktisk sted der det er uttak for strøm. Vi startet med dette først og fremst fordi det var praktisk: -"Har du sett laderen til...?" "-Jeg har ikke strøm på mobilen min." "-Søren nå glemte jeg mobilen hjemme". "Abonnenten har slått av mobilen eller er utenfor dekning".

Som mange andre ble vi litt lei av dette og samlet alle husets ladere og ryddet god plass i en hylle på kjøkkenet - rett ved siden av utgangsdøra - både for å få en praktisk oversikt og fordi blikket naturlig falt inn i hyllen når vi var på vei ut. Og etter dette glemte ingen igjen mobilen hjemme.

Mange setter sine elektroniske apparater til lading over natten, enten i et annet rom eller på soverommet for samtidig å bruke mobilen som vekkerklokke. Fire - fem mobiler m.m. til lading hver natt!! Man trenger ikke være så gammel før man forstår at det ikke lønner seg i lengden og i tillegg kan det medføre en viss brannfare og farlige situasjoner i løpet av natten!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer