Lag gourmetmat av smuler

Det går an å lage smakfulle middager selv med et begrenset utvalg av matvarer.

Pannekaker er godt for både store og små! Foto: colourbox.com
Pannekaker er godt for både store og små! Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kveld, solen har nettopp vinket farvel, snøen glitrer på de snøtunge trærne og magen begynner å rumle. Du er på fjellet og nyter late dager i vinterferien…eller du har nettopp kommet hjem etter en lang dag på jobb. Det siste du har tenkt på er hva som skal spises til middag.

Da er det godt at det er mulig å lage en smakfull middag, selv med et begrenset utvalg av ingredienser. Med litt flaks kan du finne både det ene og det andre hvis du roter litt rundt i kjøkkenskapene enten du er hjemme eller på hytta. Og maten kan bli riktig så god.

Her er litt inspirasjon til enkel og kjapp vinterferiemat!

Omelett Denne eggeretten er alltid en vinner, og her er det bare å bruke alt du kan finne av krydre og rester i kjøleskapet.

Denne oppskriften passer til en til to personer:2 egg2 eggeplommer3 ss vann (evt melk)¼ ts saltLitt pepper1 ss smør

Bland egg, eggeplommer, vann og krydder i en bolle, og pisk dette godt sammen.Smelt smøret i en stekepanne og hell i eggemassen. Når den har stått litt kan du begynne å skrape fra siden inn mot midten med en flat sleiv, og vippe halve omeletten over den andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer