Lager Aass det beste ølet?

De leverer i hvert fall det beste resultatet.

Aass bryggeri i Drammen har levert et godt resultat.(Faksimile: Aass.no)
Aass bryggeri i Drammen har levert et godt resultat.(Faksimile: Aass.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aass Bryggeri i Drammen er det bryggeriet som har hatt best salgsutvikling målt i verdi i 2008, ifølge en fersk pressemelding.

Bryggeriet solgte hele 758.951 liter mer Aass-produkter gjennom dagligvarehandel i 2008 enn i 2007.

Drammensbryggeriet hadde en salgsøkning i 2008 på hele 16,7 prosent. I samme periode økte bryggeriets markedsandel fra 4,1 prosent til 4,4 prosent.

I juleperioden var markedsandelen oppe i 5,9 prosent, noe som understreker at Aass er sterkt merkenavn når det kommer til sesongvarer som juleøl, heter det i pressemeldingen.

Da DinSide kåret årets juleøl, vant Aass juleøl i alle klasser. Testen kan du lese her

Vi drikker mer øl

Til sammenlikning økte det totale volumet for det norske ølmarkedet fra 255 millioner liter i 2007 til 258 millioner liter i 2008. Det tilsvarer en økning på 1,1 prosent.

- Det er veldig hyggelig at Aass har en så sterk økning, men vi nøyer oss ikke med dette. Vi satser enda friskere i 2009, og jobber for at trenden skal fortsette, også i tiden som kommer. Vi har blant annet mange spennende nyheter som kommer nå i februar, sier administrerende direktør Terje Aass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.