Landets 20 billigste boliglån nå!

De fleste norske banker har den siste tiden gjennomført en renteendring. DinSide har funnet de 20 bankene som er billigst på boliglån per 31. mai.

Publisert

På grunn av markedsrenten og signaler fra den Norske Bank er det svært mange banker som har økt sin utlånsrente med mellom 0,25 og 0,5 prosentpoeng den siste tiden.

Noen har imidlertid ikke endret utlånsrenten sin enda, men har valgt å avvente situasjonen til etter styremøtet til Norges Bank den 14. juni.

Med utgangspunkt i et lån på 800.000 kroner med sikkerhet i fast eiendom innenfor 80 prosent av takst, informasjon fra 130 banker og oppdaterte tall fra rentebarometeret til Norsk Familieøkonomi, har vi rangert de 20 rimeligste bankene på boliglån. På toppen av tabellen troner Flekkefjord Sparebank som gir deg boliglån til 6,5 prosent effektiv rente innenfor 80 prosent. Flekkefjord sparebank har imidlertidig ikke endret sin utlånsrente enda.

- Vi har ikke endret renten siden 30. september i fjor, men vi ser ikke bort i fra at det kan skje en endring i låpet av få uker, sier økonomisjef Kåre Eie i Flekkefjord Sparebank.

Kragerø Sparebank har derimot nettopp satt opp utlånsrenten sin med 0,4 prosentpoeng. Banken gir nå boliglån til 7,05 effektiv rente innenfor 80 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer