Lanserer slankesko

Men idrettseksperten er skeptisk.

Lanserer slankesko
Publisert
Sist oppdatert

I januar lanserer Reebok skoen som skal gjøre det lettere å forbrenne kalorier. Det melder fri.dk.

Ifølge produsenten er hemmeligheten bak skoen tre kuler under skoen, som utfordrer balansen og aktiverer musklene slik at du forbrenner 28 prosent flere kalorier enn det du enn det du ville ha gjort ved bruk av vanlige sko.

Med denne skoen, har Reebok har forsøkt å etterligne effekten av å gå i sand.

Les også: Svette og trange sko kan få fatale følger

Øk heller farten

Cand. Scint i idrett, Morten Zacho mener imidlertid at det finnes mer intelligente metoder for å oppnå økt forbrenning. - Hvis Reebok oppnår den ønskede sandeffekten, er jeg ikke i tvil om at det øker forbrenningen. Når jeg likevel ikke synes at dette produktet er så veldig intelligent kommer det av at jeg mener det er bedre å heller gå litt raskere, sier Zacho til nettstedet.

- På den måten forbrenner man mer og kommer hurtigere frem, istedet for å sette ned farten med sine smarte - men klumpete sko, for å oppnå samme forbrenning.

Når Easytone når butikkhyllene på nyåret blir de å finne i totalt seks modeller, og prisen vil ligge på mellom 1.200 og 1.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer