Lanserer sparekonto med bonus

Sjekk hvor mye gir de deg ekstra.

Klarer du å la sparepengene stå i fred, får du ekstra renter i bonus. Men det utgjør ikke nødvendigvis så mye. Foto: Colourbox.com
Klarer du å la sparepengene stå i fred, får du ekstra renter i bonus. Men det utgjør ikke nødvendigvis så mye. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken lanserte Sparebank1 en ny type sparekonto, som gir deg ekstra rente i bonus om du lar pengene stå i fred i ett år.

Hvor lønnsom denne spareformen egentlig er, har DinSide sett nærmere på.

>> Disse bør ikke ha for mye penger på konto

Bonusrente på sparepengene

Konto med bonus gir deg i utgangspunktet én grunnrente, og én bonusrente dersom du ikke har uttak i løpet av ett års sparing.

Målet med den nye kontoen er ifølge Sparebank1s kommunikasjonsdirektør, Christian Brosstad, å få flere unge til å starte med sparing.

– Mange unge synes dette er vanskelig å få til i praksis. Derfor ønsket vi å lage en sparekonto som har lavest mulig terskel for å komme i gang. I tillegg må sparekontoen ha god grunnrente og gi en belønning, bonusrente, på toppen av den vanlige renta, sier Brosstad til DinSide.

Dessuten skal sparemetoden være fleksibel.

– Kundene kan enten spare et fast beløp hver måned, litt hver gang de får lønn eller når de har noe til overs. Alt gjøres i nettbanken. Dette er et godt alternativ til andre spareformer, mener Brosstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer