Laseren lover hårvekst

Kan man gjennom laserbehandling virkelig få håret tilbake?

KLINIKKEN GARANTERER VARIGE RESULTATER: Global Hair Clinic i Langhus i Akershus anbefaler kundene sine å begynne tidlig med laserbehandling. Sjekk hva kritikeren sier lenger ned i saken. Foto: Colourbox
KLINIKKEN GARANTERER VARIGE RESULTATER: Global Hair Clinic i Langhus i Akershus anbefaler kundene sine å begynne tidlig med laserbehandling. Sjekk hva kritikeren sier lenger ned i saken. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi vet at mange fjerner uønsket hårvekst ved bruk av laser, men det går også an å bruke samme metode for å fremme hårvekst.

Så mange som 40 prosent av menn under 35 år har allerede begynt å bli tynne i håret, og de aller fleste menn vil oppleve å bli litt tynnere i håret i løpet av livet.

Les også: Ung og nesten skallet

Arv spiller en vesenlig rolle når det gjelder hårtap. For disse finnes det forskjellige medisinske behandlinger (som Proscar og Rogaine) som kan bremse utviklingen, samt andre muligheter som parykk, tupé eller innveving av hår.

Siste nytt på denne fronten er laserbehandling.

Men det er både dyrt – det koster rundt 30 000 – 40 000 kroner, og mange er usikre på om de tør å prøve dette.

DinSide tok en prat med en laserklinikk og en hudlege for å finne ut mer om dette.

Bli kvitt svetten med laser

TILBYDEREN SIER: - Varige resultater

Laserbehandling mot hårtap tilbys til både kvinner og menn. En behandlingstime fungerer på den måten at kunden sitter i en stol med en lasermaskin over hodet.

Ifølge Christer Olafsson ved Global Hair Clinic må behandlingen pågå i et år for at man skal oppnå resultater, det vil si cirka 50 behandlingstimer. Han garanterer varige resultater, men anbefaler likevel kundene sine til å fortsette å ta behandlingsprodukter etter behandlingsperioden. Jo tidligere man starter behandlingen desto bedre sluttresultat, ifølge Olafsson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.