Lefdal: Ikke alltid billigst

Lefdal. El-kjeden med prisgaranti som alltid er billigst? En årvåken DinSide-leser tipset oss om at det ikke nødvendigvis er tilfelle. Vi har sjekket hvordan Lefdals nettbutikk priser seg i forhold til storebror Elkjøp.

Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke fikk vi en e-post fra en av våre lesere, Brage Håbrekke. Han hadde sjekket priser på strykejern, og reagerte på store prisforskjeller. Vi sakser fra e-posten:

- Nå som prisgarantien til Lefdal er borte, er det ikke så billig lenger. (Se bildet under.) Enorme prisforskjeller mellom Elkjøp og Lefdal, til tross for at de har samme eiere.

Mvh,Brage Håbrekke

100 prosent dyrere

Et strykejern. En forholdsvis rimelig investering, tenker du kanskje. Men prisforskjellen er langt fra liten. I eksempelet over kostet samme strykejern omtrent 400 kroner hos Elkjøp.no - og dobbelt så mye på Lefdal.com.Siden det var strykejern vi ble tipset om, så vi nærmere på akkurat denne produktgruppen i en miniduell mellom de to nettbutikkene. Resultatet? Vi ble ihvertfall overrasket. Se hvem som vinner og hvem som stryker på strykejerntesten.

Bredere test

En prisduell basert på kun én varegruppe er imidlertid lite holdbart. Vi har derfor sjekket priser på ulike varer, fra MP3-spillere til vaskemaskiner, i begge butikkene. (Nederst i artikkelen kan du lese mer om fremgangsmåte og kriterier.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer