Lege Lars Omdal møtte leserne

Lars Omdal, som jobber med en helhetlig, grunnleggende behandling av pasienter som ofte har uspesifikke plager, svarte på spørsmål fra leserne tirsdag.

Publisert
Sist oppdatert

LES UTVALGTE SPØRSMÅL FRA NETTPRATEN NEDERST I DENNE SAKEN.

For noen uker siden lanserte vi tjenesten Mozon Gull, der du kan møte flere av landets fremste eksperter innen sitt fagområde direkte på Mozon.

Andre lege ut tirsdag var Lars Omdal, som jobber ved Balder-klinikken i Oslo og er spesialist i funksjonell medisin.

Omdal er uteksaminert som lege ved Universitetet i Oslo 1997 og akupunktør ved Norsk Akupunkturskole 2000. Han har kurs i funksjonell medisin og miljø- og ernæringsmedisin fra USA, og dette er spesialområdet han dekker på Balder-klinikken. Han har over fem års praksis innen området ved klinikken.

Leger som utøver funksjonell medisin har en grunnleggende, mer helhetlig, tilnærming til pasientene, og søker å behandle underliggende ubalanser som enten har ført til en definert diagnose eller uspesifikke plager. Naturlig hormonbehandling er et av Lars’ spesielle interesseområder. Vanlige hormonelle ubalanser finner han i forbindelse med undersøkelser av stoffskiftet, binyrer, kvinnelige hormoner og mannlig "overgangsalder".

Hans pasienter er fra noen få måneder gamle til langt opp i årene, og presenterer mange ulike plager. Det vanligste symptomet han møter er kronisk tretthet, slapphet og slitenhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.