Legger seg flate

- Har skjedd en feil.

FØLG MED: Den største forpakningen er over 30 kroner dyrere per kilo. Foto: Magnus Gjestrum Larsen
FØLG MED: Den største forpakningen er over 30 kroner dyrere per kilo. Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har ved flere anledninger skrevet om dagligvarebutikker som har prissatt flere produkter feil. Begge gangene har butikkene gitt store prisjusteringer skylda og rettet feilen.

Nå har nettbutikken Oda gjort det samme. Inne på nettbutikken ser man at den største forpakningen av Mills Kaviar Original er dyrere enn tuben som er mindre, mens refill-produktet til Omo Ultra Hvitt flytende er dyrere enn original-produktet.

LA DET VÆRE: Det virker logisk å skylle oppvasken ren før du setter den i oppvaskmaskinen, men det bør du faktisk droppe! Video: Linn Merete Rognø / Storyblocks Vis mer

Det er normal praksis at både den største forpakningen og refill-varianten skal være billigst.

Foto: Skjermdump
Foto: Skjermdump Vis mer

Stor forskjell

Når det gjelder kaviaren koster den største forpakningen på 245 gram 37, 10 kroner, mens kaviaren på 185 gram koster 22,30 kroner.

Det betyr at den største tuben er hele 30,89 kroner dyrere enn den mindre tuben.

Refill-varianten til Omo Ultra Hvitt Flytende koster 2,78 kroner per vask, mens original-produktet koster 2,61 per vask.

- Har skjedd en feil

DinSide har vært i kontakt med Oda som forklarer at det skal være billigst å kjøpe refill eller den største forpakningen.

- Dette er en hovedregel, men dessverre har det skjedd en feil. Prisene endres ekstremt raskt om dagen, og vi forsøker å endre prisene fortløpende, men denne gangen ble det feil. Prisene er endret nå, forteller kommersiell direktør Anders Hansen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer