Stayhard

Legges ned

Ellos vil i stedet fokusere mer på kjernevirksomheten sin.

STAYHARD: Nettbutikken legges ned i august. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
STAYHARD: Nettbutikken legges ned i august. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare shoppingklubbene Campadre og Members som må kaste inn håndkleet. Også nettbutikken Stayhard, som fokuserer på mote og merkeklær for yngre menn, legges ned.

I en pressemelding forteller Ellos Group, som eier nettbutikken som ble lansert i 2005, snart er historie.

– Virksomheten har ikke den lønnsomheten, posisjoneringen og målgruppen som kreves i Ellos Groups for videre utvikling, heter det i en uttalelse fra Hans Ohlsson, visedirektør i Ellos Group.

Etter planen legges Stayhard ned i slutten av august i år, og fokuset framover blir «kvinnen midt i livet» som er Ellos’ kjernevirksomhet, forteller selskapet.

Kan bestille som vanlig

Til DinSide forteller Malin Hultqvist Claesson, administrerende direktør i Stayhard, at Stayhard vil fungere som vanlig fram til nettbutikken stenges i slutten av august.

– Frem til da kan Stayhards kunder fortsette å bestille som vanlig. Ordrer kommer til å sendes som vanlig, og det samme gjelder håndtering og tilbakebetaling av returer, skriver Claessoni en e-post.

Fra og med september vil det ikke lenger være mulig å legge inn nye bestillinger i nettbutikken, men Ellos Group vil også håndtere retur- og angrerett etter den tid.

– Våre kunder kan forvente seg nøyaktig samme service som tidligere når det gjelder retur- og angrerett så lenge det er aktuelt. Det gjelder også reklamasjoner som kommer inn etter 31. august, skriver hun.

Tilgjengelig framover

Returer og reklamasjoner vil håndteres gjennom Ellos Groups felles kundetjeneste.

– Denne servicen kommer til å være tilgjengelig for kundene så lenge det er nødvendig, avslutter Claesson.

I tillegg til Ellos og Stayhard, står Ellos Group også bak virksomheter som Jotex og Homeroom.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer