Stayhard

Legges ned

Ellos vil i stedet fokusere mer på kjernevirksomheten sin.

STAYHARD: Nettbutikken legges ned i august. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
STAYHARD: Nettbutikken legges ned i august. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare shoppingklubbene Campadre og Members som må kaste inn håndkleet. Også nettbutikken Stayhard, som fokuserer på mote og merkeklær for yngre menn, legges ned.

I en pressemelding forteller Ellos Group, som eier nettbutikken som ble lansert i 2005, snart er historie.

– Virksomheten har ikke den lønnsomheten, posisjoneringen og målgruppen som kreves i Ellos Groups for videre utvikling, heter det i en uttalelse fra Hans Ohlsson, visedirektør i Ellos Group.

Etter planen legges Stayhard ned i slutten av august i år, og fokuset framover blir «kvinnen midt i livet» som er Ellos’ kjernevirksomhet, forteller selskapet.

Kan bestille som vanlig

Til DinSide forteller Malin Hultqvist Claesson, administrerende direktør i Stayhard, at Stayhard vil fungere som vanlig fram til nettbutikken stenges i slutten av august.

– Frem til da kan Stayhards kunder fortsette å bestille som vanlig. Ordrer kommer til å sendes som vanlig, og det samme gjelder håndtering og tilbakebetaling av returer, skriver Claessoni en e-post.

Fra og med september vil det ikke lenger være mulig å legge inn nye bestillinger i nettbutikken, men Ellos Group vil også håndtere retur- og angrerett etter den tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer