Lei deg en fest

Du tenker kanskje: - En havseiler hadde vært noe, men det koster flesk. Eller: - Jeg gidder ikke alt arbeidet det er med å arrangere den 30-årsfesten.

Publisert

Du vet sikkert at du kan leie hytte, bil, TV, bryllupskjole og smoking? Men hvor ofte faller det deg inn at du kan spare penger og ikke minst tid på å leie andre varer og tjenester?

Undertegnede fyller 30 år neste år, og har mange ganger tenkt med gru på arbeidet med en eventuell fest av noenlunde størrelse. Nå vet jeg det: 30-årsfesten kan faktisk leies.

Hvem kontakter vi?

På nettstedet Rentuz.com finner jeg flere firmaer som kan arrangere festen for meg i Oslo. Jeg trenger i prinsippet et egnet lokale i Oslo til 40 - 50 personer. Av praktiske årsaker går jeg for en fest innendørs, og vil ikke leie et telt til anledningen. Jeg går for enkel servering, nærmere bestemt et koldtbord med eggerøre, laks, karbonader, spekemat, salater, loff og liknende. Musikk og drikkevarer ordner vi selv.

Fest-kompetanse

Det nye nettstedet start2rent.com har foreløpig få leieobjekter, men etterhvert vil vi forhåpentligvis kunne finne firmaer med fest-kompetanse også der.

Vi forsøker også et søk på gulesider.com - med festarrangører i søkefeltet. Da får vi opp tilbud av ymse slag, men en del av dem vil kunne ta seg av 30års-festen. Taster vi inn underholdningsbyråer i søkefeltet, får vi opp enda flere alternativer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer