Lei ditt eget fly

Vil du overraske kjæresten med en middag i Paris, besøke bestemor i Arendal, eller dra på en sydentur med dine nærmeste venner? Lei ditt eget fly og spar tid og penger.

Publisert

- Det er mange fordeler ved å leie ditt eget fly, forteller Geir Nessne markedssjef Air Broker Center AS.

- Du slipper å stå i innsjekkingskø, irriterende mellomlandinger, og kan kjøre limousin helt opp til flydøren dersom du ønsker det.

- Vi har kunder som leier privatfly for å se hesteveddeløp i Sverige eller fly familien til Syd-Frankrike for å feire 50 års dagen sin. Nessne forteller også om kjærestepar som vil ha en romantisk middag i Paris en kveld eller et helt fly for seg selv i 10 000 meters høyde.

Sydentur kan lønne seg

Vil du dra til Syden for en rimelig penge, kan du i følge Nesse leie et fly av typen Boeing 737. Samler du sammen 150 venner og familie, kan dere ta en ukestur til Lisboa for 630.000 kroner. Per person blir dette 4.200 kroner tur-retur. Skraper du sammen 90 venner, og vil dra på en vinterferie til Innsbruck koster det 325.000 kroner. Per person blir dette 3.600 kroner. En klassetur til London, med eget privatfly for 50 personer, kommer på 155.000 kroner eller 3.100 per person. Da kan man spørre seg om det er bryet verdt å gå veien gjennom et reisebyrå, når det er mulig å leie et eget fly til samme eller lavere pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.