Lei en nisse på julaften

Vil du virkelig overraske ungene på julaften kan du leie en ordentlig julenisse.

Publisert

21.10.2009/10.10.2013: DinSide opplyser om at det ikke lenger er mulig å skaffe julenisser gjennom NAV Musiker- og artistformidlingen, og at heller ikke Festus i Asker har dette tilbudet fast eller til denne prisen. MERK FORØVRIG PUBLISERINGSDATO PÅ ARTIKKELEN!

Mange ønsker å gi barna sine en skikkelig juleillusjon. Og når de begynner å stille spørsmål om hvorfor pappa eller bestefar aldri er inne når julenissen kommer, kan det være på tide å finne lurere løsninger. Rundt om i landet finnes flere store og små underholdningsarrangører som også leier ut julenisser. Her kan du skaffe deg en ordentlig nisse som kommer hjem til deg på julaften om du er villig til å betale for det.

Fortsatt tid

- Selv om selve julekvelden nå er bare få dager unna, kan du fortsatt rekke å booke inn en julenisse til å overraske barna på julaften, forteller daglig leder i underholdningsbyrået Festus, Jan Johansen.

Festus har en avdeling i Asker og en i Moss. I Asker-avdelingen har 8 nisser til nå 10 besøk å gjøre unna julekvelden, og det er fortsatt rom for nye oppdrag. Men skal du leie mannen i rødt på julaften må du regne med å betale for det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.