Les ekspertenes slakt

Hver måned sammenlikner DinSides dataredaksjon PC- tilbud på nettet i samme priskategori som Deal, L'Easy og Thorns pakker.

Publisert
Sist oppdatert


DinSides dataredaksjon sammenligner PC-tilbud fra en rekke nettbutikker en gang i måneden. Disse PCene koster rundt 10.000 kroner, og da får du enten med en 19" vanlig skjerm eller 17"LCD-skjerm.

- Jeg har sett "tilbudene" fra blant andre L'easy og Thorn, og er lettere sjokkert over prisene. Dessuten inneholder produktene de annonserer billig og/eller relativt gammel teknologi. Dette gjelder både valg av grafikkløsninger, harddiskstørrelse og minne, bare for å nevne noen eksempler, forteller redaktør Bjørn Eirik Loftås i DinSide Data.

- Nettbutikkene i vår oversikt tilbyr ofte 3 års garanti og fri support i hele PCens levetid, og gir deg enormt mye mer for pengene. Jeg vil anslå at tilsvarende PC-konfigurasjoner som du får fra leiebutikkene kan du få for 5-6.000 kroner i butikkene i vår sammenligning av PC-tilbud. Noen av disse butikkene tilbyr også gode avbetalingsordninger, avslutter Loftås.

Her finner DinSide Datas sammenlikning av de beste PC-tilbudene i oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer