Les inn SMSene

Støl i SMS-fingeren? Ingen grunn til panikk. Mobilgianten Samsung er klar med en mobiltelefon som kan omdanne tale til SMS-tekst.

Publisert
Sist oppdatert

Den nye teknikken, som nok vil lette presset fra en rekke tommelfingre (og øke presset på bl.a. NetComs "2000 SMSer for 200 kroner" tilbud), har fått navnet VoiceMode.

Du skal også kunne betjene telefonen (modell: p207) ved hjelp av stemmen din. Så da er det bare å venne seg til, da, å høre folk si de populære forhatte ordene: koz og klemz.

QuickPhrase er den nye Predicted text

... i en mye enklere versjon. Mobilgiganten åpner også for å sende korte lydmeldinger. Avansert talegjenkjenningsteknologi skal til og med kunne gjenskape lyden av din egen stemme. Dette kalles QuickPhrase, og er standard på Samsungs modell a890. Her vil en rekke korte standardmeldinger lagres, som for eksempel "Call me" eller "Pick up!" og disse vil bli aktivert når du sier ordene, og lagt direkte inn i tekstmeldingen.

- Denne nye teknologien vil virkelig endre hvordan brukerne benyttter seg av mobiltelefonene, sier Peter Skarzynski, senior visepresident i Samsung.

- For første gang kan brukerne lese meldinger direkte inn på sin egen telefon, noe som vil forenkle bruken av tekstmeldinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer