Les, tygg, sug og bruk plaster

Noen har lest en bok, andre har tygget tyggis.

Publisert
Sist oppdatert

Les deg røykfri

Bestselgeren Endelig ikke-røyker av Allen Carr (eller BOKEN som ikke-røykerne kaller den) fant vi på de norske bokklubbenes nettbutikk til 200 kroner (eller litt mer enn tre 20-pakninger). Carrs metode går ut på å fremheve de positive sidene ved røykeslutt framfor å fokusere på negativ skremselspropaganda.

- Herregud! Det er absolutt verdt å betale det samme som du gir for to røykpakker på byen for et røykfritt liv! The Easy-Way to quit smoking (orig. tittel.) tar fra deg lysten til å røyke, sier Camilla Ursin, ikke-røyker i mer enn fire år.

- Jeg kjøpte boken fordi jeg er nysgjerrig, hadde hørt om den og lurte på hva det var. Tenkte egentlig at jeg ikke gad å bruke 200 kroner på en bok som ikke funket, så jeg leste forsiktig i den så jeg kunne bytte den. Jeg var skeptisk, og litt irritert, gjennom hele boken, og trodde ikke på den før jeg hadde lest siste side. Fem minutter senere var jeg røykfri.

På Haugenbok.no fant vi boken Slik slutter du å røyke av Per Schioldborg, Jørgen Skavland og Per Asbjørn Risnes, også denne til rundt 200 kroner. Her deler røykere og eks-røykere av sine erfaringer og knep og du blir presentert for en rekke forskjellige røykesluttmetoder. Kanskje du finner en som passer for deg?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer