Lesbe- og homsesex

"Hvordan har homofile og lesbiske sex?" Sexologen svarer.

Publisert
Sist oppdatert

Lesbe- og homsesexHvordan har homofile og lesbiske sex? Sexologen svarer.

Kjære Esben EstherI disse «homofile» tider kan det være av interesse å vite hvordan homoseksuelle menn og lesbiske kvinner har sex.Hilsen Nysgjerrig

Kjære NysgjerrigPå mange vis lever vi i en samleiefiksert kultur. Sex dreier seg om samleie. Samleie, ja det betyr for de fleste et heteroseksuelt samleie, der en penis skal inn i en skjede. Til nød kan vi forestille oss en penis inn og ut av andre åpninger, bare det likner tilstrekkelig på det vanlig heteroseksuelle.

Nå vet vel svært mange av oss, dersom vi tenker oss litt om, at sex er mye mer enn noe som går inn og ut av en eller annen kroppsåpning. Både munnen og analåpningen kan stimuleres med andre virkemidler enn penis. Leppe og tunge kan slikke klitoris, kjønnslepper og skjedeinngang. Fingre når fram overalt med alt fra varsomme strøk til kraftig erotisk massasje. Det kan være deilig å stimulere seg selv, stimulert av en annens nærhet, deilig er det også å onanere hverandre enten til utløsning, eller til andre erotisk høyder helt uten av noe går inn og ut av noe som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer