Lesernes sterke meninger i 2007

Kvinner bør jobbe deltid, og Norge bør inn i EU. Her er lesernes meninger i 2007.

Publisert
Sist oppdatert

Vi startet året friskt med å spørre dere om Norge burde inn i EU. I år fikk EU to ny medlemsland, Bulgaria og Romania, og det fikk mange til å diskutere holdningene til EU-medlemsskap. Bare les de mange, og til tider grundige debattinnleggene vi har fått på temaet her i DinSide.

Hadde det vært EU-valg her på DinSide, hadde Norge blitt medlem. Av de 1.570 stemmene som kom inn, ønsket 54 prosent at Norge skulle bli med i den Europeiske Union. 41 prosent stemte nei, mens bare 5 prosent var usikre.

Mer om EU

- Frynsete moral

Våre lesere har selvfølgelig samvittigheten på det reneste rene. Eller? Vi har ved flere anledninger spurt om dere har økonomisk snusk på samvittigheten. Ifølge en avstemning gjort tidligere år, har 42 prosent av dere kjøpt svart arbeid de to siste årene. Og i løpet av de 12 siste månedene har 32 prosent av dere jobbet svart.

Også større studier har vist at nordmenn kjøper og selger mye svart arbeid. Finansminister Kristin Halvorsen sa tidligere i år at moralen på dette området er "noget frynsete".

Og kommentarene fra våre lesere lot ikke vente på seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer