Lett å tjene fett på nett?

Sjekk ut mulighetene til å tjene penger online.

Publisert
Sist oppdatert

Flere nettsteder forteller deg hvordan du kan tjene penger på internett. Fristelsene står i kø for deg som surfer mye. Men pass deg bare for å bli ruinert i forsøket på å bli rik online ...

Førsteamanuensis i strategi ved Handelshøyskolen BI, Espen Andersen, er ekspert på internettøkonomi. Her forteller han deg hva som faktisk kan lønne seg på nett, og hva som bare er ren svindel.

Automatiserte nettsider

Tjen penger mens du sover, spiser, ser på TV, trener eller er på ferie! Slik reklameres det om fenomenet automatiserte nettsider.

Ifølge nettsiden tjenpengeronline.com , er en automatisert nettside en nettside man kan få kjøpt ferdiglaget for at man skal tjene penger på den, ved å gi siden så mye trafikk som mulig.

Automatiserte nettsider skal være et tilbud for personer som enten ikke klarer eller har tid til å bygge sin egen nettside å tjene penger på. Det eneste man trenger å gjøre er å skaffe siden trafikk.

Skal vi tro tjenpengeronline.com, vil følgende skje om du skaffer deg en automatisert nettside:

Du betaler først "noen få kroner" for å få siden. For pengene gir tilbyderen deg alt du trenger for å komme i gang med å tjene penger. Du får blant annet guider, artikler og tips. For hver gang din nettside genererer et salg eller noen klikker på en annonse, vil du tjene penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer