Coronaviruset

Levering rett i bilen

Elkjøp tester egne åpningstider for utsatte grupper og levering på parkeringsplass, rett i bilen.

FÅ VARENE LEVERT RETT I BILEN: Elkjøp tester ut levering på avtalt parkeringsplass, rett i bilen. De tester også ut egne åpningstider for utsatte grupper. Foto: NTB Scanpix
FÅ VARENE LEVERT RETT I BILEN: Elkjøp tester ut levering på avtalt parkeringsplass, rett i bilen. De tester også ut egne åpningstider for utsatte grupper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

– Dersom det er til hjelp for kundene våre, vil vi innføre dette også i andre butikker fortløpende, sier administrerende direktør Fredrik Tønnesen i Elkjøp Norge.

Elkjøp har lenge hatt en klikk og hent-ordning, der kunder kan bestille varer på nett og hente dem selv i butikk.

Nå utvides denne ordningen, slik at kunder får varene levert på parkeringsplassen.

Rett i bilen

Man får der valget mellom å få det levert rett i bagasjerommet eller gjennom vinduet.

- Våre kunder kan bestille og betale på nett, for deretter å komme til avtalt parkeringsplass. Det er da opp til kundene våre om de ønsker varene rett i bagasjerommet eller gjennom vinduet. Denne pandemien tvinger frem nye løsninger, og vi gjør det vi kan for å levere nødvendige produkter til det norske hjem. Om det skulle være en vaskemaskin, kjøleskap eller utstyr til hjemmekontoret skal vi gjøre det vi kan for å levere det trygt og sikkert, sier Tønnesen i en pressemelding.

Et alternativ er å bestille levering rett hjem. En annen mulighet kan være samarbeidet mellom Kolonial.no og Clas Ohlson, hvor du kan bestille varer fra Clas Ohlson - som du får levert sammen med matvarene fra Kolonial.no

Åpent kun for risikogrupper

De tester også egne åpningstider for eldre og sårbare grupper i noen utvalgte butikker.

Dette er det også noen dagligvarebutikker som allerede har etablert, for eksempel dette lokale tiltaket som NRK har omtalt, hvor dagligvarebutikkene kun er åpent for folk i risikogruppene mellom klokka 7 og 9.

Mellom klokken 07.00 og 09.00 er dagligvarebutikkene på Sjøvegan kun tilgjengelige for folk i risikogruppene.

- Samtidig vurderer vi løpende om vi kan gjøre mer. Denne uken tester vi også ut tidligere åpningstider for eldre og sårbare grupper i noen utvalgte butikker. Dersom det er til hjelp for kundene våre, vil vi innføre dette også i andre butikker fortløpende, sier Elkjøpsjefen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer