Libero med nye designbleier

Designbleier? Utstyrshysteriet begynner tidligere og tidligere.

Publisert
Sist oppdatert
I år kan de avslutte bleieperioden sin med stil.


Siste skrik på små barnerumper er designbleier.

Bleieprodusenten Libero følger opp fjorårets salgssuksess og lanserer sin andre kolleksjon designbleier, skriver firmaet i en pressemelding.

Glitteralarm! Se det ville babyutstyret

Og det er vel liten tvil om hvem som er målgruppen:

Litt humor på stumpen. Foto: SCA Libero Foto: SCA Libero
Litt humor på stumpen. Foto: SCA Libero Foto: SCA Libero Vis mer


– Mange småbarnsforeldre er opptatt av mote og design. De liker å kle opp ungene sine og synes det er et pluss at bleiene er stilige og trendy, sier jordmor Mette Thoresen i SCA Libero.

– Mange synes det er godt med litt variasjon og humor i noe så dagligdags som bleieskift. Vi bruker verken flere eller færre bleier av den grunn.

Hundegalskap: Design for firbente

Retrobleie

Årets uvalgte bleiedesigner er Karolina Kling, en ung svensk klesdesigner. Hun har kreert seks ulike mønster, inspirert av sin egen samling av småting, plastfigurer og japanske leker.

Produsenten håper det kan bringe litt humor til stellebordet, noe småbarnsforeldre vel kan trenge: I snitt skifter foreldre nesten 2.000 bleier i året per bleiebarn.

Designbleiene kommer i begrenset opplag, koster det samme som andre Libero-bleier og vil være i butikkene i noen uker fremover.

– De er laget for unger mellom 7 og 26 kilo. Det vil si helt fra barna har lært seg å gå og til de er inne i sin siste bleiesesong. I år kan de avslutte bleieperioden sin med stil, sier Mette Thoresen i SCA Libero.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer