Coop

- Likner ikke grisen!

Coop Mega svarer etter prisfeil.

DYRERE: Den største Babybel-posen hadde dyrere kilopris hos Coop Mega. Foto: Tipser
DYRERE: Den største Babybel-posen hadde dyrere kilopris hos Coop Mega. Foto: Tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av DinSides lesere fikk seg en overraskelse da han tok turen til Coop Mega Trondheimsveien i Oslo. Det skyldes at Mini Babybel-posen som inneholder 200 gram kostet 454,50 kroner per kilo, mens den minste posen hadde en kilopris på 399,17 kroner.

Tipseren reagerte på prisen og at den minste varen hadde billigere kilopris:

- I dette eksemplet har du Babybel, en generelt billig ost for barn som selges til en kilopris som ikke likner grisen. Den er høyere enn de fleste «luksusoster». Pakningen som har lavere kilopris er også den minste av de to, skriver tipseren.

Rettet feilen

Da DinSides reporter sjekket butikken onsdag ettermiddag, var prisfeilen rettet opp. Den største posens pris var nedjustert fra 454,50 kroner per kilo til 389,50, mens den minste hadde samme kilopris.

Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge, forklarer til DinSide at Coop er inne i en periode med hyppige prisjusteringer i forbindelse med prisøkningen fra leverandørene.

- Det gjør at man i korte perioder kan oppleve at noen priser framstår ulogiske, men dette jobbes det hele tiden med å rette opp. Prisen på den store Babybel-posen ble endret med en gang vi ble kjent med saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer