LinkedIn sikrer deg drømmejobben

Men først må du pusse opp profilen din. Slik går du frem.

Erlend Emil Holmsen, hodejeger og daglig leder i Headhunt bruker LinkedIn for å finne interessante kandidater til stillingene han skal besette. Har du ikke profil her, er det kanskje på tide å få laget en.  Foto: Michal Tomaszewicz/Ole Petter Baugerød Stokke
Erlend Emil Holmsen, hodejeger og daglig leder i Headhunt bruker LinkedIn for å finne interessante kandidater til stillingene han skal besette. Har du ikke profil her, er det kanskje på tide å få laget en. Foto: Michal Tomaszewicz/Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LinkedIn er næringslivets Facebook. LinkedIn brukes for å bygge og vedlikeholde profesjonelle nettverk. Og nettverket på LinkedIn kan være inngangsporten til din neste jobb.

Synes du det er på tide å bytte ut sjefen? Da bør du gi LinkedIn-profilen din en ansiktsløftning.

"Tips: Jeg har sjekket 500 LinkedIn profiler siste to dager. Profiler som KUN viser navn og bilde blir fort forkastet. Vis din erfaring! ;-)", skriver Erlend Emil Holmsen, hodejeger og daglig leder i Headhunt på Twitter.

Les også: Størst rift om disse jobbene

Skrivemaskin?

I tillegg til å fylle på profilen din med relevant informasjon om tidligere erfaring, er det viktig å få profilen til å skille seg litt ut. Hodejegerne går gjennom hundrevis av profiler når de skal rekruttere til en ny stilling. Tenk på hvordan de skal legge merke til akkurat deg.

Les også: Adecco mener bilde på CV-en kan være skadelig

– Hvilken stilling du har nå vil fremkomme lengre nede i profilen din uansett. I overskriften kan du derfor med fordel velge noe kort og fengende som beskriver hva du gjør, sier Holmsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer