Linser billigst på nett

Vi har sjekket prisen på de vanligste linsene du får kjøpt hos optikeren og på nettet. Her er det mye penger å spare!

Publisert
Sist oppdatert

Bruk og kast:I denne testen har vi sett på hva det vil koste å bruke en-dagslinser eller døgnlinser i et år, for dem som bruker linser hver dag.

Synstester og kontroller hos optiker er ikke tatt med i testen, siden dette ikke er mulig å kjøpe over nett. I noen tilfeller er dette likevel inkludert i prisen, men kun der dette følger med i en avtale som var en billigere løsning enn å kjøpe enkeltpakninger.

Vi har også tatt med de enkleste versjonene av en-dagslinser og døgnlinser. Det er foreløpig vanskelig å finne døgnlinser for deg som har skjeve hornhinner eller ønsker progressive linser, og en-dagslinser tillater kun mindre uregelmessigheter. Det er imidlertid her det er enklest å sammenligne priser, og du vil uansett få en pekepinn på hvilke forhandlere det er verdt å sjekke.

Presisering

En-dagslinser er linser du setter inn om morgenen - og kaster når du legger deg om kvelden.

Døgnlinser er linser du setter inn, og kan bruke kontinuerlig i en hel måned. Døgnlinser må imidlertid ikke forveksles med månedslinser. Månedslinser kaster du også etter en måned, men disse må taes ut hver kveld og settes inn igjen hver morgen. I tillegg til at dette krever endel tid, vil det også koste ekstra i form av linseveske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer