Litt for tynt fra Postbanken?

For tynne bankkort gir ufrivillige betalingsproblemer. Den midlertidige løsningen er imidlertid enda tynnere!

Publisert
Sist oppdatert

Betalingsproblemer

DinSides redaksjon har den siste tiden mottatt henvendelser fra flere lesere som har problemer med å bruke sine betalingskort fra Postbanken. Kortet er fullt, og kjøpelysten stor - men betalingsterminaler i butikker, restauranter og taxier avviser kortet.

Det mest irriterende av alt? Kortet er nytt.

Selv har vi opplevd spesielt mye problemer med de nye Postbanken-kortene i utlandet. Der ble både vanlig VISA-kort og Master Card refusert i ulike butikker, og på restauranter. Heldigvis var redningen til stede i form av andre betalingsalternativer i butikk - og det var aldri noe problem å bruke minibank.

Gamle betalingsterminaler?

Ifølge Nicolay Bruusgaard, informasjonssjef i Postbanken, har Postbanken mottatt endel henvendelser som har gjort at de har oppfattet at det er et problem med bankkortene.

- Dette tar vi konsekvensen av, og i løpet av det nærmeste halvåret kommer Postbanken til å tilby nye kort til kundene, sier Bruusgaard. Banken er klar over problemet, og arbeider med å finne ut hvor feilen ligger, og å kunne erstatte disse kortene med nye og problemfrie kort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer