Løftebrudd fra Telenor?

Telenor har tapt store markedsandeler i telefoni, og Tormod Hermansen har i pressen antydet at man nå må prise tjenestene mer agressivt.

Publisert

Det startet forrige uke, da Telenor først satte ned prisen på samtaler fra stasjonær telefon til mobiltelefoner i Telenors eget nett. Rundt 70 prosent av alle mobiltelefoner er i Telenors nett, så dette berørte de fleste Telenorabonnenter.

Senere i uken svarte Tele2, som har garantert at de alltid skal være billigere enn Telenor, med ytterligere priskutt. Sannelig var ikke den trege statsgiganten Telenor våken nok til senere i uken å klare en prissenkning til!

Vi har nå oppdatert vår Telefonkalkulator med de nye prisene. Kalkulatoren finner du her.

Ingen av dem er billigst

Priskutten forrige uke førte til at det nå koster 1,45 kroner pr. minutt både for Telenors og Tele2s fasttelefoniabonnenter å ringe til mobitelefoner i Telenors nett. Men Telenor er mye dyrere til mobiltelefoner i Netcoms nett. Tele2 holder samme pris til mobiltelefoner i de to nett.

Men ingen av dem er billigst. Tele1Europe, som selger sine abonnementer via Coshopper, er billigere enn begge. Det er også de to miniteleverkene Privatel og Teleman.

Det later derfor til at informasjonssjef Ole Tom Nodeland slettes ikke har dekning for sin uttalelse i pressemeldingen fra Telenor:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer