Lokaltakst i Tele2

Fra og med idag tilbyr Tele2 lokaltakst for husholdninger.

Publisert

For det svenskkontrollerte, private telefonselskapet Tele2 har enkelhet vært varemerket siden det etablerte seg i Norge. Mens Telenor har to forskjellige typer internettabonnement for privatpersoner, har Tele2 ett. Inntil i vår har Tele2 heller ikke hatt noe rabattprogram for surfing på internett og bare ett for telefoni. Telenor har fire. Det har vært samme pris til mobiltelefon, uavhengig av om den har befunnet seg i Telenors eller i Netcoms nett. Telenor differensierer.

Flere produkter presses frem

Selskapet har bare hatt én type telefonabonnement og bare én takstsone som dekket hele Norge. Denne taksten var lenge landets billigste rikstelefontakst, men uten rabattprogrammer er det ørelille selskapet Privatel nå litt billigere (se Telefonkalkulatoren).

Fordelen med billig rikstelefon er også delvis undergravd ved at Telia har operert med svært store lokaltakstsoner. Det gjør nå også Telenor og i ekstrem grad lille Teleman.

Samtidig kom Telenor i slutten av mars med rabattprogrammet "Familie & Venner Internett" som gir inntil 30 prosent volumrabatt for tellerskrittene når man surfer på internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer