Lokaltakst over hele landet gir halv pris

Telenor innfører lokaltakst over hele landet fra 1. juli, mens Telia gir deg dette tilbudet kun i juni.

Lokaltakst over hele landet gir halv pris
Publisert

Store priskutt og ny priskrig i vente når nå Telenor innfører lokaltakst i hele landet fra 1. juli. Prisen blir lik dagens lokaltakst fra Telenor. Det vil si at du betaler 22 øre per minutt på dagtid og 14 øre per minutt på kveldstid og i helgene. Dagens pris på fjerntakst er henholdsvis 40 og 35 øre. Prisavslaget er med andre ord solid. Nesten halvert pris på dagtid og mer enn halvert på kveldstid (45 til 60 prosent kutt).

Dette gjelder uansett om du ringer analogt eller med ISDN. Du betaler fortsatt startavgift på 45 øre for hver besvart oppringning.

Familie og Venner

Du som har rabattprogrammet Familie&Venner Fjern trenger ikke lenger dette programmet. Nå holder det med Familie&Venner Lokal som endrer navn til F&V Norge. Det vil si at du får rabatt på alle innenlandssamtaler på kveld, helg og helligdager mot å betale 10 kroner i måneden.

Telias kortvarige glede

Telia Norge lanserer i juni et tilbud til sine fast forvalg-kunder om lokaltakst til hele Norge. Men dette tilbudet er begrenset til å gjelde i en måned mens fusjonspartner til moderselskapet Telia altså lanserer lokaltakster på permanent basis. Telias tilbud er i utgangspunktet også begrenset til 10 timers fjernsamtaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.