Lokketilbudene kan koste deg 6.800 kroner

Ikke la deg blende av treningssentrenes fristende januartilbud. Sjekk DinSides store pristest.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gratis joggesko, gavekort, personlige trenere og treningsbager. Januar er måneden da mer eller mindre alle skal begynne å trene, og sentrene gjør sitt beste for å kapre slappe nordmenn med dårlig samvittighet.

Og det frister kanskje med en liten gave på kjøpet når du angstfylt skriver under avtalen som forplikter deg til 12 svette og støle måneder. Men du kan komme til å angre når det faste månedlige trekket blir gjort fra kontoen din.

Her er årets hippeste treningsformer

Elixia dyrest

DinSide har sammenlignet seks større kjeder som har treningssentre flere steder i landet. I tillegg har vi tatt med Oxigeno som er et av Oslos største treningssentre.

Og det er tett i teten i kampen om testens dyreste. Hele tre av sentrene vil koste deg mer enn 7.000 kroner i året med ordinær pris. Men det er Elixia som stikker av med en knepen "seier" med en sammenlagtpris på 7.407 kroner, og SATS følger hakk i hæl med en årspris på 7.306 kroner.

Med januartilbudene inkludert, er SATS derimot knepent dyrere enn Oxigeno og Elixia. (Se prisene i tabellen nedenfor.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer