Lønner det seg egentlig?

Se hvor langt du bør dra for å kjøpe billig bensin.

Lønner det seg egentlig?
Publisert
Sist oppdatert

Er du fast leser av DinSide, kjenner du antakelig til bensinprisdesken vår. Hver eneste dag er trofaste lesere innom for å gi deg en oppdatert oversikt over hva bensin- og dieselprisen ligger på akkurat nå.

Slik fungerer det

Akkurat nå er det Smart-stasjonen på Holter i Nannestad som leder an på våre lister med diesel til 10,10 kroner per liter. Du kan holde deg oppdatert på prisene rundt om i landet ved å benytte deg av lenkene under:

Gå rett til alle bensinprisene

Gå rett til alle dieselprisene

Finner du ikke din stasjon? Vær med og rapporter

Hvor langt bør du dra?

Si at du ønsker å kjøre til Smart-stasjonen i Nannestad for å fylle drivstoff, til tross for at du bor et stykke unna. Hvor langt kan du egentlig reise før vinningen har gått opp i spinningen? Det avhenger selvsagt både av hvor mye drivstoff bilen din bruker per mil, og ikke minst hvor mye du har tenkt å fylle. Du kan enkelt få svaret ved hjelp av vår kalkulator:

Ved å taste inn noen enkle tall får du raskt svar på om du bør ta turen.

>>> Regn ut selv

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer