Lover deg superrabatter

Groupon MyCityDeal har etablert seg i Norge og reklamerer med inntil 90 prosent rabatt. Uten at kundene forplikter seg til noe som helst. For godt til å være sant?

MyCityDeal skal tjene sine penger på å være mellomledd mellom deg og forretninger som ønsker å øke sin omsetning. Selskapet lover store rabatter. Foto: Karoline Brubæk
MyCityDeal skal tjene sine penger på å være mellomledd mellom deg og forretninger som ønsker å øke sin omsetning. Selskapet lover store rabatter. Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ideen bak MyCityDeal er i korte trekk å være mellomledd mellom selgere som ønsker økt omsetning - og forbrukere som ønsker gode tilbud. Med andre ord: MyCityDeal oppsøker forretninger og tjenestetilbydere (heretter "selgere") og tilbyr disse tilgang til sin egen medlemsmasse.

Selgere som blir med på leken, gjør en avtale med MyCityDeal om å selge et spesifikt produkt eller tjeneste til en rabattert pris. Produktet eller tjenesten legges så ut på MyCityDeal sine sider.

Hvis et tilstrekkelig antall medlemmer forplikter seg til å kjøpe varen eller tjenesten, vil "dealen" bli gjennomført. Medlemmene får tilsendt en verdikupong - og selgeren betaler MyCityDeal en viss provisjon per kunde selskapet har skaffet selgeren.

Internasjonalt konsept

Genialt? Ja, i hvert fall hvis vi skal tro MyCityDeal, som opplyser at eieren Groupon er representert i hele 140 byer i 23 land. På verdensbasis oppgir selskapet å ha hele 5 millioner medlemmer.

For noen uker siden etablerte selskapet seg i Norge med Oslo som første by. Ifølge MyCityDeal har de allerede oppnådd flere enn 15.000 medlemmer her i landet. Den 1. august vil selskapet åpne egne "avdelinger" i en rekke norske byer, deriblant Bergen, Trondheim, Drammen, Stavanger, Kristiansand og Tromsø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer