Lowa Renegade FT

Skriker etter en ny designer, men er likevel kvalitetssko med gode allroundegenskaper.

Publisert
Sist oppdatert

Materiale/konstruksjon: Skoene ser og føles kostbare ut. Svært mye nubuck-lær; mer enn på mange andre sko i denne kategorien. Mellomsåle av PU (polyurethan), og pustende Gore-Tex-membran.

Passform/stabilitet: Skoene er relativt myke og behagelige, og har ikke stivheten til mange andre sko. Gir ikke fullt så god ankelstøtte som enkelte andre sko, men stiver likevel anklene godt av. Stabiliteten er middels.

Åpningen til foten er i største laget, og vi måtte snøre skoene hardt igjen for å få dem til å sitte godt. Da gnaget remmene littegrann mot foten.

Støtdemping: Underlagets slag mot foten dempes utmerket i lett fjellterreng. På hardere underlag, som steinur eller asfalt, kunne vi ønsket oss mer demping. Det som er der, er dog meget gå-vennlig.

Temperatur: Gore-Tex-membranen slapp ut fuktighet en stund, men etterhvert hjalp selv ikke Gore-Tex. Beina ble svette, og temperaturen i skoene ble høy. Vanntetthet: Traving i bløte myrer og små bekker i et par timer var ikke noe problem. Ikke noe vann nådde føttene. Direkte dusjing av skoenes overflate i 20 minutter ga samme resultat. Skoene var like tørre dagen etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer