Ludo mobil med i teten

Ludo Mobil har gode priser, men ikke for alle mobilbrukere.

Er Ludo mobil abonnementet for deg? Vi har testet med vår kalkulator.
Er Ludo mobil abonnementet for deg? Vi har testet med vår kalkulator. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en ny mobilaktør på markedet, nemlig Ludo mobil, Chess-gründeren Idar Vollviks siste satsing.

Ludo mobil lanserer et helt nytt konsept innen mobilabonnementer som går ut på at du kan bygge ditt eget abonnement basert på hvor mange ringeminutter og tekstmeldinger du trenger i løpet av en måned. Snittprisen blir lavere jo større pakke tekstemeldinger og ringeminutter du bestiller.

Ludo mobil tilbyr abonnementstypene Ludo Rød, Blå, Gul og Grønn, og det er Ludo Blå som er det abonnementet du kan sette sammen selv. Ludo Mobil går hardt ut og hevder de er svært konkurransedyktige, og vi har selvsagt lagt de nye abonnementene inn i vår mobilkalkulator

1-kronesmobil? Sjokkerende lite lønnsomt!

Hvor billig er Ludo sammenlignet med de andre aktørene? Her er hva vi fant:

Lite forbruk:La oss si du ringer 4 min per dag, og at hver av samtalene varer i 2 minutter. Videre sender du 3 sms og 1 mms per dag. Du surfer ikke med mobilen.

Med dette forbruket er det Tele 2 Sheriff som kommer best ut i vår mobilkalkulator hvor forbruket vil koste deg 808 kroner per år. Beste Ludo-abonnement er Ludo Gul som havner på en 6. plass med 1.679 kroner per år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer