Lurt av bankgiganten?

DnBNOR sender nå ut tilbud om ny totalpakke til mange av kundene sine. Men hva er det egentlig vi skal skrive under på?

Publisert
Sist oppdatert

For noen dager siden dumpet et svært brev inn postkassen. Det var et "tilbud" fra den nysammenslåtte bankgiganten DnBNOR (som nå er fire ganger så stor som den nest største banken Nordea).

I brevet fra DnBNOR ble man bedt om å underskrive dokumentene raskt. Dette var viktig for at avtalen skulle bli aktiv, og spesielt var det viktig dersom man hadde et kort som snart ville løpe ut på dato.

Baksiden

På forsiden av den nye kundeavtalen, ble man gjort oppmerksom på hvilke fordeler man ville få som medlem av Totalprogrammet: Bedre lånebetingelser, gunstige rentebetingelser, Total VISA, Total Mastercard, diverse gebyrfrie transaksjoner og regningsbetalinger og en kombinert reise- og avbestillingsforsikring, samt kjøpsforsikring.

Når man snudde arket, var det en lengre forklaring knyttet til selve programmet. Blant annet kunne man lese at månedsprisen ville bli 65 kroner - eller 780 kroner per år.

Jeg sjekket da hva jeg per i dag betaler som Totalkunde i den gamle Gjensidige NOR Sparebank. Nå koster Totalprogrammet 35 kroner i måneden - eller 420 kroner per år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer