Lurt på bordell

Mange klager på kortmisbruk.

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannen dro på bordell under oppholdet sitt på Gran Canaria. Der fikk han tilbud om en privat stund med en av stedets damer. Da han ikke hadde kontanter, fulgte kvinnen ham i minibanken. Han tok ut 1.193 kroner for så å følge med kvinnen til hennes værelse på stedet.

Velg riktig kredittkort

Under bordell-besøket ble det tatt ut ytterligere 5.169 kroner fra minibank. Det ble tastet korrekt kode på første forsøk og det ble forsøkt tatt ut penger ytterligere seks ganger, men det var da ikke dekning på kortet.

Mannen sier at det to ganger under hans besøk, som varte cirka en halvtime, kom inn en person. Dette kommer frem, fordi mannen klaget forholdet inn for Bankklagenemnda.

Kortholderen fraskriver seg ansvaret for de uttakene som beløper seg til 5.169 kroner og mener han enten ble lurt av den prostituerte kvinnen og hennes medhjelpere, eller at det var påmontert kopieringsutstyr i bankomaten.

Kredittkort sikrest i utlandet

Banken mener på sin side at mannen opptrådte grovt uaktsomt: han har muliggjort kortmisbruket gjennom å taste koden i selskap med en prostituert - som for øvrig var pådriver for transaksjonen. Banken krever at mannen dekker dette beløpet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer