Lyst på billett?

Ståplass kan være eneste alternativ.

Operaen selger nå ståplasser til ivrige publikummere. Foto: Erik Berg
Operaen selger nå ståplasser til ivrige publikummere. Foto: Erik Berg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye Operaen i Oslo er utsolgt til neste høst. Operaen har hittil omsatt billetter for 115,6 millioner kroner, og har måttet ty til ståplasser for å mette publikums hunger, skriver Dagens Næringsliv i dag.

Så hvis du hadde tenkt å få med deg juleforestillinger, men ennå ikke har kjøpt billett, bør du skru forventningene kraftig ned. Sjansen til å få oppleve en operaforestilling på hovedscenen før julen ringes inn, er svinnende liten - 98 prosent av alle billettene er nå solgt.

Også frem mot neste høst er det kun et lite utvalg seter igjen. Bare to av ti seter er ledige i perioden frem til 20. juni 2009, skriver Dagens Næringsliv. Det betyr at av totalt cirka 289.200 billetter er 224.490 solgt.

Forestillingene Valkyrien og Elektra er så godt som de eneste som har plasser igjen.

Les også: Flom av ulovlige konsertbilletter

Kjøp til våren

DinSide har selv prøvd seg på billettkjøp i Operaen. De fleste forestillinger er nå så utplukket at du må belage deg på å kjøpe enkeltseter eller ståplass.

Liv Beate Skavdal, markeds- og kommunikasjonssjef i Operaen bekrefter at det er få billetter igjen, men understreker at det fortsatt er mulig å få billetter til noen forestillinger, blant annet ballettforestillinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.