Lyst til å slanke deg?

Da bør du vurdere å gå opp kirkegulvet.

Kvinner går i gjennomsnitt ned 3,6 kilo før de smis i hymens lenker.  Foto: colourbox.com
Kvinner går i gjennomsnitt ned 3,6 kilo før de smis i hymens lenker. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kvinner er nemlig på sitt slankeste når de er nygifte, viser en ny undersøkelse. Det skriver avisen Daily Mail.

3.000 kvinner ble intervjuet om sitt kjærlighetsliv, og svarene levnet ingen tvil om at forholdet de til enhver tid hadde til partneren ga tydelige utslag på vekten.

Les også: Slik slanket jeg mannen min

Forholdet styrer vekten

- Følelsene våre og forholdet vi har til partneren har enorm innvirkning på helsen, og ikke minst vekten, sier Jane McCadden, talskvinne for slankemiddelprodusenten Slendex, til avisen.

Undersøkelsen viste at kvinnene som oftest gikk ned i vekt i starten av forholdet, for så å legge på seg når hjemmekosen og trivselsfaktorene slo inn. Les også: Slik får du forholdet til å vare

I gjennomsnitt går kvinner ned 3,6 kilo før de gifter seg, men kiloene sniker seg raskt på som følge av graviditet og barnefødsler. Og når barna blir store, og moren får mer tid for seg selv, raser kiloene av igjen.

Utfordrende

Halvparten av de spurte kvinnene i undersøkelsen satte likhetstegn mellom kroppsvekt og lykke, og 70 prosent oppga at de var mindre bekymret for vekt og utseende når de hadde det bra i et forhold. - Mange kvinner som går igjennom vanskelige perioder har lett for å trøstespise. Denne studien gir et godt bilde av hvor vanskelig det er for kvinner å holde en stabil vekt gjennom livet, sier McCadden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer